Virtual Test Drive

Önvezető jármű virtuális tesztelő patform

Kategória:

A VIRES Simulationstechnologie GmbH az MSC Software csoport tagjaként különleges szerepet tölt be az MSC mérnöki szimulációkkal foglalkozó családjában. Központi termékük a VIRES Virtual Test Drive (VTD), amely autóvezetést segítő aktív, vagy intelligens rendszerek virtuális tesztelésére ad lehetőséget. A termék célkeresztjében önvezető autók fejlesztésére specializálódott kutatások és fejlesztések állnak.

Virtual Test Drive

A Vires zászlóshajója, egy erősen moduláris, széleskörűen alkalmazható szimulációs platform önvezető közúti és vasúti járművek tesztelésére. Egy közlekedési helyzet minden aspektusa figyelembe vehető a szimulációs összeállítás alkotásakor. Előállítható tetszőleges úthálózat, forgalmi szituáció, alkalmazhatók fizikai szenzorok. A szoftver lényegi eleme, hogy erősen moduláris, könnyen személyre szabható, és külső kiegészítők is implementálhatók.

Létrehozás

Az Interactive Road Network Editor (ROD) felhasználásával virtuális közúti és vasúti hálózatok tervezhetők meg és hozhatók létre. Kiterjedt 3D test és textúra könyvtárak segítik a munkát.

Konfigurálás

A Vires erre specializált moduljai segítségével a kész úthálózat ellátható tulajdonságokkal, eseményekkel, forgalommal, gyalogosokkal. Fordulhatunk automatizált eszközökhöz is, de manuálisan is beállíthatók mindezek.

Szimuláció

Rugalmas és széleskörű szimulációs megoldásak állnak rendelkezésre. Összeállíthatók valósidejű és nem valósidejű környezetek, feldolgozhatók külső jelek (pl. kamerák, szenzorok) is valós időben. A megjelenítésben high-end 3D képalkotó eszköz biztosítja a valósághű külsőt.

Testreszabás

A teljes VTD platform testreszabható, elérhető hozzá SDK, és más környezetbe is beágyazható.

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/web/simulex/simulex.hu/www:/web/temp/simulex.hu/www:/usr/share/php::) in /web/simulex/simulex.hu/www/wp-includes/functions.php on line 2119