scFLOW

Az MSC áramlástani termékpalettájának legfrissebb, széleskörűen alkalmazható, minden felhasználó számára könnyen elsajátítható CFD megoldás.

Kategória:

Az MSC áramlástani termékpalettájának legfrissebb terméke széleskörűen alkalmazható, minden felhasználó számára könnyen elsajátítható CFD megoldás. Egyszerűen tanulható, segítségével gyorsan összeállíthatunk bonyolult szimulációs modelleket jó minőségű elemhálóval mélyreható szaktudás nélkül is. A szoftver a Cradle legújabb fejlesztésű, rendkívül hatékony megoldóját alkalmazza és a legtöbb gépészetben előkerülő áramlástani probléma vizsgálható segítségével. Szerencsére nem kell visszariadnunk a klasszikus áramlástani esetektől eltérő, speciálisabb problémáktól sem, a szoftver megoldást nyújt mozgó alkatrészek, fázisátalakulás, szabadfelszínű áramlás, és egyéb különlegesebb esetekben is. Intenzív fejlesztés alatt áll a szoftver, a fejlesztők célja hogy a CFD megoldások új generációs zászlóshajójaként szerepeljen a termékpalettán.

Overset mesh

Mozgó elemek esetén definiálható a mozgó résszel együtt közlekedő elemháló rész, amely megkönnyíti és pontosabbá teszi az áramlási térben helyet változtató elemek kezelését.

Gyors számítás

Az új generációs megoldónak köszönhetően a futási idő akár harmadára is csökkenhet az scTETRA-val tapasztalthoz képest állandósult állapot szimulációja esetén.

Preprocesszor tevékenységek automatizálása

A preprocesszorban végzett műveletek sora elmenthető és bármikor előhívható később, rendkívül egyszerűvé téve így a műveletsorok automatizálását. Amennyiben további kiegészítő funkciókra, függvényekre van szükségünk, ezek előállítása szintén megoldható a preprocesszoron belülről, nincs szükség külső script-ek meghívására.

Intuitív felhasználói felület

A szoftver mindenki által könnyen elsajátítható, kényelmes kezelőfelülettel rendelkezik, használata során adja magát a munkamenet következő lépése, így ahelyett hogy elvesznénk a technikai nehézségek között valódi mérnöki döntésekre fordíthatjuk időnket.

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/web/simulex/simulex.hu/www:/web/temp/simulex.hu/www:/usr/share/php::) in /web/simulex/simulex.hu/www/wp-includes/functions.php on line 2119