MSC One

Forradalmian új licencelési rendszer, mellyel az MSC szinte minden szoftverét használhatja!

Kategória:
MSC One
MSC One Start Edition

Az MSC One a hagyományos szoftver licenceléstől eltérő, ún. Token rendszer, melynek lényege, hogy a felhasználó nem egy adott szertvertermékhez szerez használati jogot, hanem szinte MSC összes termékéhez (MSC Apex, MSC Nastran, Patran, Adams, Marc, SimXpert, SimManager, MaterialCenter stb.). A Token licencelésbe bevont szoftverek listája folyamatosan bővül.
Az MSC One egy évente megújuló ún. Subsciption rendszerben működik, a felhasználó igényeinek megfelelő számú Token bérlésével.
Egy-egy szofver használatához adott számú Token szükséges. A Tokenek a használat végén visszakerülnek a tárolóba, további felhasználást biztosítva a felhasználóknak.

Az MSC One rendkívüli rugalmasságot biztosít azon cégek számára, ahol a változó igények miatt az MSC szimulációs szoftvereit változó intenzitással használják.

Az MSC One Start Edition egy kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeinek kialakított, jelentősen kedvezőbb díjú Token rendszer, melyben az MSC Software leggyakrabban használt termékei szerepelnek (MSC Apex, MSC Nastran, Patran, Adams, Marc, SimXpert).

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/web/simulex/simulex.hu/www:/web/temp/simulex.hu/www:/usr/share/php::) in /web/simulex/simulex.hu/www/wp-includes/functions.php on line 2119