A VARINEX Zrt. a jobbára végeselem analízis módszeren alapuló szimulációs eszközökkel két évtizede foglalkozik. Szilárdan hisszük, hogy a szimuláció a számítógéppel segített mérnöki tevékenység kihagyhatatlan része. Az analízis rendszerek használatával ügyfeleink termékeiket, berendezéseiket virtuális laboratóriumban vizsgálva valós képet kaphatnak azok fizikai jellemzőiről, viselkedéséről, működéséről.
A szoftvereszközök rohamos fejlődésével és általános elfogadottságuk növekedésével összhangban a paletta folyamatos bővítésével egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk erre a területre. Kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatók a leginkább mikro- és kisvállalkozások számára alkalmas testreszabott megoldások, mint a közép- és nagyvállalatok komplex szimulációs rendszerei.
A legújabb trendeknek megfelelően az örökös licencek mellett egyre inkább előtérbe kerül a szoftverbérlet, amivel még rugalmasabb felhasználást tudunk ügyfeleinknek biztosítani.
Az általunk kínált szimulációs szoftvermegoldások mellé – ügyfeleink minél eredményesebb, hatékonyabb munkavégzése érdekében – egyéni igényeket szem előtt tartó oktatást, valamint magyar nyelvű technikai háttértámogatást biztosítunk.
Azon partnereinknek, akiknél az analízis rendszerek bevezetése a felmerülő problémák gyakorisága miatt nem indokolt, vagy anyagi korlátok miatt nem lehetséges, szimulációs szolgáltatást is kínálunk. Az elmúlt években számos jármű-, űr-, olaj- és élelmiszeripari valamint általános gépészeti szimulációs projektet zártunk sikerrel, hazai és külföldi megrendelőink örömére.

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/web/simulex/simulex.hu/www:/web/temp/simulex.hu/www:/usr/share/php::) in /web/simulex/simulex.hu/www/wp-includes/functions.php on line 2119